Tečaj vaditelj kegljanja

Vsem kegljaškim klubom!

Na povezavi se nahaja razpis tečaja za pridobitev strokovnega naziva VADITELJ KEGLJANJA. Program tečaja obsega skupaj 40 ur in bo potekal od 10. oktobra do 14. novembra 2014 na Fakulteti za šport v Ljubljani in na kegljišču Golovec v Celju. Program in urnik tečaja ter vse ostale informacije so navedene v razpisu.
Vse materialne stroške tečaja krije Kegljaška zveza Slovenije, zato je udeležba na tečaju brezplačna. Vse dodatne informacije v zvezi z izvajanem usposabljanja bodo udeleženci dobili na prvem predavanju v petek 10.10.2014 v Ljubljani, po potrebi pa tudi med nadaljnjim izvajanjem tečaja. Informacije o prijavi na tečaj dobijo kandidati oziroma klubi pri kontaktni osebi, navedeni v razpisu.

Razpisu je priložena prijavnica za tečaj, ki jo je treba v skladu z navodili v celoti in s tiskanimi črkami čitljivo izpolniti ter do petka, 3. oktobra 2014 poslati na Kegljaško zvezo Slovenije.

Dokumenti:
Razpis
Prijavnica

Posebej opozarjamo na športno opremo (najmanj čiste copate), ki jo morajo imeti udeleženci s seboj pri izvajanju praktičnega pouka na kegljišču in v telovadnici.

Vsi kandidati, ki bodo letos pridobili naziv VADITELJ KEGLJANJA, se bodo lahko naslednje leto prijavili na tečaj za naziv TRENER KEGLJANJA.

Naslednji tečaj za vaditelja bo predvidoma razpisan čez 2 leti.

Lep pozdrav,

Lado Gobec