Sledite nam na

Novice

SP Varaždin – Nove spremembe urnika, zvečer začetek ekipne tekme deklet U18

NOVE SPREMEMBE NA SP V VARAŽDINU

Kegljišče je še vedno v okvari, po zadnjih informacijah bodo U14 začeli s tekmovanjem ob 18:00 in sicer na obstoječem šest steznem kegljišču.

Ekipna tekma deklet U18 se bo začela v dvorani predvidoma ob 19:00, v kolikor bo kegljišče do takrat usposobljeno. Naša prva tekmovalka ima predviden nastop v drugem bloku igralk.

Po programu bi morali danes zjutraj na steze igralci in igralke v kategoriji U14, vendar pa je zaradi okvare kegljišča prišlo do sprememb v razporedu. Nov urnik pokala U14 je objavljen tukaj, U18 pa bodo tekmovali po tem razporedu.

Danes popoldne bodo torej poizkusili izpeljati ekipno tekmo deklet v kategoriji U18, ki se bo predvidoma začela ob 15:00 uri, končala pa jutri, ko bodo zadnje tekmovalke šle na steze ob 12:50. Naše bodo nastopile v naslednji postavi:

15:00 – Brina Janjić
17:20 – Tajda Bajt
19:30 – Lea Pašić
V nedeljo ob 12:50 – Aurora Pekošak

Svetovni pokal U14 se bo tako začel v nedeljo s tekmovanjem v mešanih dvojicah, naša Jan Kersnik in Bianca Bučar imate predviden nastop ob 10:20, zaenkrat pa še ni potrjeno ali bo to na novem kegljišču v Areni Varaždin, saj vodilni preučujejo tudi možnost igranja na šest steznem obstoječem kegljišču.

Zadnje novice