Sledite nam na

Novice

SP Varaždin – Dekleta začela z zmago, danes zelo pomembna tekma fantov

Ženska reprezentanca je včeraj zvečer rutinirano opravila svoj prvi nastop, od Poljakinj so bile namreč boljše z rezultatom 7:1. Izstopala je Marija Ahačič Premrl, ki je s 640 podrtimi keglji postavila svoj osebni rekord na svetovnih prvenstvih. Tudi ekipno so dosegle zelo dober rezultat, veseli pa dejstvo, da imajo v igri še precej rezerve. Jutri ne bi smele imeti težav z Estonkami, torkova tekma proti Čehinjam pa bo že dala odgovor, kako visoko lahko posežejo na letošnjem prvenstvu. Uvrstitev v 1/4 je sedaj že skoraj zagotovljena, prvo mesto v skupini pa bi prineslo veliko lažje nasprotnice v nadaljevanju tekmovanja.

Slovenija (Ž) : Poljska – 7:1 – Zapisnik tekmePosnetek tekme


Danes zvečer bodo na steze stopili fantje, za nasprotnike pa imajo Slovake. Zmaga je nujna, v kolikor želijo računati na 1/4 finale, čez dva dni jih namreč čaka še zelo zahtevna tekma proti Avstrijcem. Tekma je po razporedu na vrsti ob 19:00, organizator pa se je odločil, da bo spletni prenos ponovno plačljiv in sicer 15 eur za vse tekme skupinskega dela. Po nakupu se v roku ene ure dobi na e-mail kodo, ki deluje na obeh kamerah (steze 1-4 in 5-8).

Tukaj je povezava do rezultatov v živo, ki se sproti osvežujejo (zgoraj se lahko izbere Spiel 1 za steze 1-4 in  Spiel 2 za steze 5-8):

Sobota, 20. 5. 2023 ob 19:00:
Slovaška : SLOVENIJA (M)
Povezave: Rezultati v živoPovezava do prenosa

Zadnje novice