Sledite nam na

Novice

SP Brezno U23 – Tea Repnik svetovna posamična prvakinja!

Zadnji dan Svetovnega prvenstva v kategoriji U23 smo dočakali največji uspeh na tem tekmovanju. Tea Repnik je v prvem bloku igralk postavila mejo, ki je ni uspela preseči nobena igralka več in se tako zasluženo razveselila naslova svetovne prvakinje! Še najbolj se ji je približala Madžarka Kis Horvathova, ki je zaostala za vsega en kegelj, se je pa zato Madžarka lahko veselila naslova v kombinaciji.

Pri fantih je bil blizu medalje tako posamezno kot v kombinaciji naš najboljši posameznik na prvenstvu Vid Ponebšek, žal pa je tokrat nemška ekipa pokazala svojo moč in pobrala vseh šest medalj v posamični konkurenci. Vid je v kombinaciji na šestem mestu za medaljo zaostal za samo 7 kegljev. Ostali naši so odigrali solidno vendar brez presežkov, Anej Krajnc je končal na osmem oziroma devetem mestu, Denis Pašić in Primož Kastaneto pa sta nekoliko zaostala za svojima dosežkoma iz ekipne tekme.

Prvenstvo je tako zaključeno, za slovensko reprezentanco lahko rečemo, da je bilo uspešno, saj se domov vrača tako z ekipno kot posamično medaljo, ter še z dvema v tandemih.

Končni rezultati: Posamezno (M) – Posamezno (Ž) – Kombinacija (M) – Kombinacija (Ž)

Facebook

Prihajajoči dogodki

  1. 15. junija 2024 - 30. junija 2024

    PRESTOPNI ROK

Zadnje novice