Sledite nam na

Novice

SP Brezno U23 – Naši hitro končali z nastopi v sprintu, nova medalja za Slovenijo v Tandem mixu

Tina Mržljak in Anej Krajnc sta izkoristila lepo priložnost za medaljo v Tandem mixu. V prvem krogu sta sicer imela nekaj težav s Slovakoma, ki sta jih ugnala šele po dodatnih metih, sta bila pa zato v četrtfinalu bolj zanesljiva proti poljskemu paru. V polfinalu smo spremljali napet dvoboj proti kasnejšima prvakoma Nemcema, ki sta ga naša dva izgubila po dodatnih metih, kar je pomenilo, da sta tekmovanje zaključila na tretjem mestu.

Končni rezultati: Tandem mix


Dopoldne so s sprintom začela dekleta, od naše trojice se je v drugi krog prebila le Nataša Radić. Tea Repnik je proti Hrvatici Imširovićevi izgubila po dodatnih metih, tako kot tudi Špela Kunčič proti Estonki Martinsonovi. V drugem krogu je Nataša naletela na previsoko oviro, Srbkinja Bodojeva je bila boljša s 2:0 v setih.

Končni rezultati: Sprint (Ž)


Gašper Urbas ni uspel preskočiti prve ovire, s Poljakom Kraczewskim je izgubil po dodatnih metih. Vid Ponebšek je bil v prvem krogu suveren, v drugem pa prav tako po dodatnih metih izpadel proti Srbu Kurcinaku. Kot zanimivost naj omenimo, da je Nemec Tim Brachtel v drugem krogu izboljšal tako U23 kot članski svetovni rekord v sprintu (2×20 metov), ki sedaj znaša kar 254 podrtih kegljev.

Končni rezultati: Sprint (M)

Facebook

Prihajajoči dogodki

  1. 15. junija 2024 - 30. junija 2024

    PRESTOPNI ROK

Zadnje novice