Sledite nam na

Novice

Razpis licenčnega seminarja za strokovne delavce v kegljanju

Vsem kegljaškim klubom, trenerjem in vaditeljem kegljanja!

Obveščam vas, da je na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije objavljen Razpis licenčnega seminarja za strokovne delavce v kegljanju – Trener kegljanja, Trener kegljanja I, Vaditelj kegljanja (povezava do razpisa: http://usposabljanje.olympic.si/razpisi). Razpis vam pošiljam v prilogi, objavljen pa je tudi na spletni strani Kegljaške zveze Slovenije (povezava: https://www.kegljaska-zveza.si/wp2022/ ).

Seminar bo v petek, 26. oktobra 2018, v veliki predavalnici na Fakulteti za šport, Gortanova ulica 22, Ljubljana.

Zaradi sofinanciranja s strani Evropskega socialnega sklada Evropske unije in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport je seminar letos dva meseca prej kot je bil v zadnjih letih.

V razpisu je na povezavi spletna prijavnica, ki ga mora kandidat izpolniti (vpis zahtevanih podatkov na alinejah označenih z Vaš odgovor ali klik v krogec pri ustreznem odgovoru). Na koncu prijavnice mora kandidat potrditi, da je seznanjeni s pogoji, ki so pred tem navedeni in pritisniti na ukaz POŠLJI .

Vse ostale potrebne informacije so v razpisu.

Trenerji ali vaditelji, ki so zaposleni ali samozaposleni morajo na e-naslov: anita.zavodnik@olympic.si poslati potrdilo o zaposlitvi. V prilogi je obrazec Potrdilo o zaposlitvi, ki ga izpolnijo, žigosajo in podpišejo v delovni organizaciji, kandidat pa ga skenira in pošlje na zgornji e-naslov. Kandidat lahko predloži tudi drug dokument, s katerim dokaže status zaposlitve (izpis zavarovanja v RS, ki ga izda SPIZ, samostojni podjetnik predloži izpis iz AJPES-a).

Zadnji rok za prijavo je 16.10.2018 do 8.00 ure!

V skladu z določbami Pravilnika o licenciranju trenerjev kegljanja v KZS je seminar obvezen za vse strokovne delavce, ki imajo naziv trener oziroma vaditelj kegljanja ter so vpisani v register usposobljenih strokovnih delavcev v aplikaciji ŠPAK usposabljanje – športno amaterski kadri. Udeležba na seminarju je pogoj za potrditev licence za opravljanje strokovnega dela v kegljanju v letu 2019.

Vodstva klubov prosim, da o seminarju obvestijo svoje trenerje in vaditelje ter poskrbijo za njihovo udeležbo.

S spoštovanjem,

Lado Gobec
predsednik Strokovne komisije KZS

Dokumenti:

Potrdilo o zaposlitvi

Razpis in urnik

 

Facebook

Prihajajoči dogodki

 1. 24. februarja 2024

  DP Posamezno ‐ U18 moški in ženske (3. krog ‐ FINALE)

 2. 25. februarja 2024

  DP Posamezno ‐ U23 moški in ženske (3. krog ‐ FINALE)

 3. 2. marca 2024 - 3. marca 2024

  15. krog v slovenskih ligah

 4. 9. marca 2024 - 10. marca 2024

  16. krog v slovenskih ligah

 5. 9. marca 2024 - 10. marca 2024

  Dečki in deklice ‐ 2. krog

Zadnje novice