Razpis licenčnega seminarja za strokovne delavce

Vsem kegljaškim klubom!

Objavljamo razpis za licenčni seminar za strokovne delavce v kegljanju, ki bo v petek, 2. decembra 2016, v veliki predavalnici na Fakulteti za šport, Gortanova ulica 22, Ljubljana. Priložena je prijavnica, ki jo je treba do zahtevanega roka in v skladu z navodili v razpisu poslati na naslov Kegljaške zveze Slovenije. Zraven prijavnice je treba poslati tudi potrdilo o plačilu kotizacije, ki znaša 15 Eur po udeležencu.

V skladu z določbami Zakona o športu ter Pravilnika o licenciranju trenerjev kegljanja v KZS je seminar obvezen za vse strokovne delavce, ki imajo naziv trener oziroma vaditelj kegljanja ter so vpisani v register usposobljenih strokovnih delavcev v aplikaciji ŠPAK usposabljanje – športno amaterski kadri. Udeležba na seminarju je pogoj za potrditev licence za opravljanje strokovnega dela v kegljanju v letu 2017.

Vse ostale potrebne informacije in navodila so v razpisu ter v prijavnici. Oba dokumenta sta objavljena tudi na spletni strani KZS: www.kegljaska-zveza.si .

Vodstva klubov prosim, da o seminarju obvestijo svoje trenerje in vaditelje ter poskrbijo za njihovo udeležbo.

Lado Gobec
predsednik Strokovne komisije KZS