Pregled trenutnega dogajanja

Nova spletna stran je v celoti zaživela in z veseljem opažamo, da je večina zadovoljna s spremembami. Prejeli smo tudi nekaj dobrodošlih kritik. Nekatere izmed njih smo že upoštevali, ostale pa bomo poizkušali odpraviti v naslednjem paketu sprememb v katerem bomo vključili še nekaj interaktivnih možnosti. Ravno tako pa bomo v kratkem predstavili podstran namenjeno nastopu naših mlajših članov do 18 in 23 leta na prvenstvu v nemškem mestecu Bautzen.

V sklopu finalnega turnirja v Celju smo objavljali tekoče dogajanje tudi na Facebook strani, kjer število privržencev počasi a vztrajno raste. Trenutno si lahko na njej brez prijave ogledate nekatere zanimivosti, kot so galerija slik, povezav na aktualne spletne članke preostalih medijev (Sportal, RTV, Ekipa, Večer, …) in tudi skenirane članke iz tiskanih izdaj. Izkoristite tudi možnost, da si označite stran kot priljubljeno in vas bo Facebook dnevno opozarjal na trenutno dogajanje. Objavili pa smo tudi prve video posnetke na našem Youtube kanalu. Zaenkrat samo iz Evropske lige. Pravo vrednost pa pričakujemo na majskem svetovnem prvenstvu.

S 18. krogom se je nedavno končalo ligaško tekmovanje, kar pa še zdaleč ne pomeni, da se je zaključila tudi kegljaška sezona. Ob morebitni neuvrstivi na državno prvenstvo se splača izkoristi katerega od slovenskih ali mednarodnih turnirjev, katerih razpise objavljamo tudi na naši spletni strani.

Slovenski turnirji: