Sledite nam na

Novice

Obvestilo sodniške komisije

Spoštovane kolegice in kolegi!

Sodniška komisija KZS je na svoji 1. redni seji 21. 11. 2014 soglasno potrdila obrazec Sodniško poročilo o tekmi oz. tekmovanju. Prav tako je sprejela tudi sklep o tem kdo mora izpolniti obrazec, do kdaj ga mora poslati predsedniku Sodniške komisije KZS in od kdaj naprej je potrebno obrazec pošiljati.

OBVEŠČAM VAS IN POZIVAM, DA IZPOLNJEN OBRAZEC GLAVNI SODNIK VSAKE EKIPNE PRVENSTVENE TEKME OZ. KATEREGAKOLI DRUGEGA TEKMOVANJA POŠLJE:

1. ZA VSE TEKME OZ. TEKMOVANJA, KI SE BODO ODVIJALA OD ZAČETKA DRUGEGA DELA EKIPNEGA PRVENSTVA 2014/2015 NAPREJ, TO JE OD PETKA, 9. 1. 2015 NAPREJ,

2. NAJKASNEJE DO TORKA DO POLNOČI ZA TEKME OZ. TEKMOVANJA, KI SO SE ODVIJALA V PREDHODNEM VIKENDU (PETEK, SOBOTA IN NEDELJA),

3. NA ELEKTRONSKI NASLOV PREDSEDNIKA SODNIŠKE KOMISIJE KZS – mitja@sc-sg.si.

Obrazec je pripravljen kot Wordov obrazec, kjer je mogoče označevanje in pisanje v polja (ostalih stvari ne morete spreminjati). Shranite si ga, saj ga boste v prihodnosti večkrat potrebovali (objavljen je tudi na spletni strani KZS na povezavi Državna liga/Obrazci). Prosim vas, da ga na moj elektronski naslov mitja@sc-sg.si pošljete v popolnoma isti Wordovi obliki (ne shranjujte ga v pdf obliko ali kaj podobnega). Datoteko preprosto shranite pod določenim imenom in mi jo pošljite.

V prilogi vam pošiljam:

1. obrazec Sodniško poročilo o tekmi oz. tekmovanju in

2. kratka navodila za izpolnjevanje obrazca (upoštevajte tudi navodila, napisana v tem sporočilu!).

V pričakovanju vašega 100 % odziva glede pošiljanja sodniških poročil, vam in vsem vašim najdražjim v letu 2015 želim vse dobro, tako na osebnem področju kot tudi na poslovnem in športnem področju.

 

Športni pozdrav

Mitja Hudovernik
predsednik SK KZS

 

 

Facebook

Prihajajoči dogodki

 1. 4. februarja 2023 - 5. februarja 2023

  12. krog v slovenskih ligah

 2. 8. februarja 2023

  Člani – DP Sprint

 3. 9. februarja 2023 - 12. februarja 2023

  Svetovni pokal posamezno za člane in U23 (Rijeka)

 4. 11. februarja 2023

  Člani – DP v Tandem Mix dvojicah

 5. 11. februarja 2023

  U18 – DP v Tandem Mix dvojicah

Zadnje novice