Obvestilo sodniške komisije – Seminar

V prilogi objavljamo razpis za sodniški seminar za pridobitev sodniških kategorij (začetne-III. in II. ter I.). Seminar bo v Slovenj Gradcu v soboto, 20. 6. 2015.

Priložena je tudi prijavnica za seminar, ki jo natančno izpolnite na računalnik, jo shranite in jo pošljite po elektronski pošti na naslov predsednika Sodniške komisije KZS mitja@sc-sg.si najkasneje do petka, 12. junija 2015, ter zemljevid Slovenj Gradca, da boste lažje našli lokacijo seminarja (lokacija kegljišča v Kranju je poznana vsem). Gradivo za seminar boste dobili naknadno po elektronski pošti.

Kotizacijo za udeležbo na sodniškem seminarju za pridobitev sodniške kategorije v višini 25,00 EUR je potrebno poravnati predhodno (najkasneje ob prijavi) na transakcijski račun Kegljaške zveze Slovenije, potrdilo o plačilu pa je potrebno skupaj s prijavnico poslati po elektronski pošti. Po izvedenih seminarjih bo KZS plačnikom izdala račune. Kdor ne bo imel poravnane kotizacije za udeležbo na sodniškem seminarju, se le-tega ne bo mogel udeležiti.

Kandidati, ki bodo opravljali izpit prvič (III. kategorijo), morajo obvezno s seboj prinesti eno fotografijo (velikosti za dokumente) – za sodniško izkaznico, sodniki, ki pa bodo opravljali izpit za višjo kategorijo (II. in I. kategorijo), pa morajo obvezno s seboj prinesti sodniško izkaznico, da jo bomo lahko potrdili.

PROSIMO VAS, DA PRIDETE NA SEMINAR VSAJ 30 MINUT PRED ZAČETKOM, DA LAHKO UREDIMO FORMALNOSTI IN ZAČNEMO S SEMINARJEM TOČNO OB 10. URI.

Lep pozdrav

Mitja Hudovernik