Sledite nam na

Novice

Obvestilo DŠNS Slovenije – MISS Športa

Spoštovani,

Društvo športnih novinarjev (DŠNS) tudi letos vabi dekleta med 17. in 25. letom starosti, ki se ukvarjajo s športom in si dneva ne znajo predstavljati brez aktivnega gibanja, da se udeležijo letošnjega izbora za Miss športa Slovenije.

Prireditev je namenjena predvsem promociji ženskega športa, predstavitvi različnih disciplin in razvijanju osebnosti skozi športno pot. Naš cilj je vzpodbuditi čim več deklet, da začnejo živeti aktivno in zdravo. Miss športa Slovenije tako postane ambasadorka ženskega športa.

Zadnji rok za prijave je 15. februar 2018, prijavite se na: miss-sporta.si/prijava.php

Prireditev Miss športa Slovenije bo letos potekala že šestnajstič. Predlani je bila prvič v Cankarjevem domu, kjer bomo tudi letos, 14. aprila, dobili naslednico atletinje Mance Šepetavc.

Od deklet pričakujemo vsakotedensko udeležbo na obveznih vajah v Ljubljani, ki bodo potekale od marca 2018 do konca finalne prireditve, ki bo 14. aprila 2018 v Cankarjevem domu v Ljubljani. Na finalni prireditvi se bodo dekleta predstavila s skupinsko plesno točko, v športnem ter elegantnem izhodu in s predstavitvijo svojega športa.

Športni pozdrav,
izvršni odbor DŠNS,
Jože Zidar, predsednik
Anabelle Logar, vodja prireditve Miss športa Slovenije

Priloge:
Razpis

 

Facebook

Prihajajoči dogodki

  1. 15. junija 2024 - 30. junija 2024

    PRESTOPNI ROK

Zadnje novice