Sledite nam na

Novice

Licenčni seminar za strokovne delavce v kegljanju

Vsem kegljaškim klubom!

V skladu s sprejetim koledarjem Strokovna komisija KZS skupaj s podjetjem OKS-OLIMP d.o.o. razpisuje licenčni seminar za strokovne delavce v kegljanju za potrditev licence za leto 2013. Po določbah Zakona o športu ter Pravilnika o licenciranju trenerjev kegljanja KZS je seminar obvezen za vse trenerje in vaditelje kegljanja, ki so vpisani v register usposobljenih strokovnih delavcev (ŠPAK).
Licenčni seminar bo v petek 14. decembra 2012 v Rekreacijskem centru Staničeva (Kegljišče Bežigrad!). Udeleženci bodo razdeljeni v tri skupine, program (tri šolske ure z vmesnimi odmori) pa bo potekal istočasno v predavalnici, v telovadnici in na kegljišču.
Udeležba na seminarju je brezplačna zaradi sofinanciranja Evropskega socialnega sklada EU in Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport.
Zaradi tega je tudi prijava na seminar drugačna, kot je bila v preteklih letih. Možna je le spletna prijava, do katere imate dostop na naslednji povezavi:
http://dogodki.eventmanager.si/Licencni-seminar-za-vse-strokovne-delavce-v-kegljanju/

S klikom na zgornji naslov se vam bo najprej prikazal razpis z vsemi potrebnimi podatki. Na levi zgornji strani so rubrike URNIK, KRAJ DOGODKA, KONTAKT – s klikom na te naslove boste prišli do drugih potrebnih podatkov.

Prijavo na seminar opravite v rubriki PRIJAVA NA DOGODEK.

V obrazec vpišete v ustrezna polja vse zahtevane podatke (označene z zvezdico), izberete spol, označite stopnjo izobrazbe in ustrezen odgovor pri polju Kategoriziran športnik ter vaš strokovni naziv (trener kegljanja I ali vaditelj).

Telefonsko številko pišete brez presledka med številkami, obvezen je tudi vaš e-mail naslov! Pri rubriki pedagoške izkušnje navedite, koliko let že opravljate delo trenerja v klubu ali delo z reprezentančno ekipo. Če v katero od rubrik ne boste vpisali zahtevanega podatka, vas bo aplikacija na to opozorila ter ne boste mogli naprej na drugo stran.

Na koncu strani potrdite, da se strinjate s pravnim obvestilom ter kliknite na NAPREJ. Na drugi strani prijave izpolnite vprašalnik ter spodaj kliknite na POŠLJI.

Po oddaji prijave boste na svoj e-naslov prejeli zahtevo za potrditev vašega prihoda na seminar. Kliknite na naslov POVEZAVA NA DOGODEK in odprla se vam Potrditev prijave, v kateri na levi strani pod izpisanim vašim imenom in priimkom potrdite vašo prijavo.
Opozarjam na to, da je možno z enega e-naslova (n. pr. klubskega) opraviti prijavo za več udeležencev, potrditev prijave oz. prihoda na seminar pa je lahko opravljena z vsakega e-naslova samo enkrat. Zato priporočam, da v prijavni obrazec vsak udeleženec vpiše svoj e-naslov, na katerega boste prejeli evalvacijski vprešalnik in druga morebitna obvestila.
Vašo udeležbo boste s podpisom na listi prisotnosti potrdili ob prihodu na seminar.

Klube prosim, da poskrbijo za udeležbo svojih trenerjev na seminarju.

Lep pozdrav,

Lado Gobec
predsednik Strokovne komisije KZS

Facebook

Prihajajoči dogodki

 1. 4. februarja 2023 - 5. februarja 2023

  12. krog v slovenskih ligah

 2. 8. februarja 2023

  Člani – DP Sprint

 3. 9. februarja 2023 - 12. februarja 2023

  Svetovni pokal posamezno za člane in U23 (Rijeka)

 4. 11. februarja 2023

  Člani – DP v Tandem Mix dvojicah

 5. 11. februarja 2023

  U18 – DP v Tandem Mix dvojicah

Zadnje novice