Sledite nam na

Novice

EP Brezno U14 in U18 – V finalu posameznikov za novo medaljo zmanjkalo nekaj športne sreče

Danes se je s finalnimi nastopi U18 zaključilo 1. Evropsko prvenstvo za kategoriji U14 in U18. V zaključku smo imeli dva predstavnika, oba pa sta svojo nalogo opravila odlično in bila zelo blizu novi medalji za Slovenijo. Luki Žafranu se je po polovici nastopa nasmihal celo še boljši rezultat, na koncu pa je zaključil pri zelo dobrih 599 podrtih kegljih, kar je med finalisti zadoščalo za šesto mesto. Skupaj s 598 podrtimi keglji iz ekipnega nastopa je v kombinaciji podrl 1197 kegljev in končal na sedmem mestu.

Tajda Bajt je s 581 podrtimi keglji danes končala na nehvaležnem četrtem mestu, je bila pa od medalje vseeno oddaljena 15 kegljev. Veliko bolj tesno je bilo v kombinaciji, kjer je s 1776 podrtimi keglji zasedla šesto mesto, za tretjo Slovakinjo pa je zaostala za vsega tri keglje.

Nastope naših lahko ocenimo kot zelo dobre, manjkala je le nekoliko boljša uvrstitev v ekipnem delu tekmovanja in posledično še kakšen tekmovalec ali tekmovalka v finalu posameznikov, vseeno pa se Slovenija domov vrača s kar petimi medaljami.

Končni rezultati: Posamezno (M)Posamezno (Ž)Kombinacija (M)Kombinacija (Ž)

Facebook

Prihajajoči dogodki

  1. 15. junija 2024 - 30. junija 2024

    PRESTOPNI ROK

Zadnje novice