Sledite nam na

Novice

Varaždinu otvoritev Svetovnega pokala U14 in Svetovnega prvenstva U18

Danes se v Varaždinu na Hrvaškem začenja najpomembnejše tekmovanje sezone in sicer Svetovni pokal posamezno za U14, Svetovno prvenstvo U18 in ob koncu še vrhunec s članskim ekipnim svetovnim prvenstvom.

Zvečer bo na prizorišču uradna otvoritev tekmovanja za najmlajše člane, že jutri ob 09:00 pa se bodo na steze podali igralci v kategoriji U14, ki se bodo pomerili v disciplini mešanih parov (2×120 mešano), nastop pa bo obenem štel tudi za ponedeljkov finale posamezno. Ob 11:30 se začne ekipna tekma deklet v kategoriji U18, zvečer pa bodo podeljeni že prvi kompleti medalj. Objavljen je tudi razpored celotnega prvenstva.

Slovenska reprezentanca

Seznam članov slovenske reprezentance je objavljen na tej strani, po tehničnem sestanku, ki bo danes predvidoma ob 17:00 pa bomo objavili tudi urnik slovenskih nastopov.

Ogled v živo preko spleta

Organizator bo za celotno tekmovanje zagotovil ogled v živo preko spleta, ki pa bo plačljiv. Več informacij najdete tukaj.

Vstopnice

Glede na bližino Varaždina, si bo tekmovanje zagotovo ogledalo tudi veliko število slovenskih navijačev. Ogled tekem U14 in U18 je brezplačen, kako do vstopnic za člansko ekipno prvenstvo pa si lahko preberete tukaj.

Zadnje novice