Arhiv Sezone 2000 / 2001

ZADNJA NOVICA  -  01.04.2001

Končan je 18. in s tem zadnji krog v letošnji sezoni.

Za izjavo ob zaključku ligaške sezone sem zaprosil za izjavo najboljšega igralca kranjskega Iskraemeca Borisa Benedika, ki so tudi letos osvojili naslov državnih prvakov. In kaj nam je povedal:

"Vesel sem, da smo zopet brez večjih težav (tudi zdravstvenih) osvojili naslov državnih prvakov in ob tej priložnosti bi fantom iz naše ekipe se enkrat iz srca čestital. Res sem ponosen, da lahko igram v tako slozni in močni ekipi. Na začetku lige je bilo pričakovati, da bomo osvojili naslov, saj imamo 9 izredno kvalitetnih igralcev, povrhu vsega pa se trenerja, Albina Juvančiča, ki mu v tem trenutku ni para v Sloveniji. Ne samo, da obvlada tehniko, temvec se kako dobro ve, kaj čuti igralec na stezi, saj je ne dolgo tega tudi sam to doživljal kot zelo uspešen igralec. Dokler ima ekipa trenerja, ki zna narediti iz ekipe ne samo tehnično dobro podkovane igralce, temvec tudi složen "team", potem se ni treba bati za velike rezultate. Zahvaliti se moram tudi naši zvesti publiki, ki nas je bodrila v velikem številu na vsaki tekmi, kar nekaj najbolj zvestih pa je bilo tudi z nami v Bolzanu, kjer smo se na koncu skupaj veselili 3. mesta na svetovnem ekipnem pokalu. Zahvala gre tudi našim sponzorjem. Predvsem ISKRAEMECO je ze vrsto let generalni sponzor nase ekipe in verjamem, da bo takšno sodelovanje ostalo se v bodoče, saj je le malo firm ali posameznikov pripravljeno sponzorirati kegljanje. Vprašanje, ki se pojavlja pa je : ZAKAJ? ( danes ne bom razpredal o tem). Še enkrat HVALA. Zahvalil pa bi se tudi osebnim sponzorjem, ki so mi na tak ali drugacen način pripomogli k kvalitetnejšim pripravam in s tem tudi boljši igri v tej sezoni. To so: Slavko Hočevar, mojster za vse, ki prenavljajo vodovod, gradijo, prekrivajo svoj dom, Iskra PRO (g. Jelovean in g. Lužan), Firma PROFIL (Dušan Jerala), ki vam uredi vse v zvezi z obutvijo vašega jeklenega konjička, gospa Nada in Kegljišče Johanca, ki kot ena redkih se vedno vstraja pri kegljišču in ne samo to, tudi lepo skrbi tako za steze kot tudi za ekipo, ki nastopa v občinski ligi.Liga se je v soboto končala, oči pa so že uprte v naslednji vikend, saj je pred nami državno prvenstvo posameznikov..." je še povedal Boris Benedik.